About

Sommige onder jullie kennen mij al maar voor alle nieuwe bezoekers stel ik mij graag kort voor. Ik ben Tori 28 jaar en ben geboren en getogen in het hartje van de kempen. Mijn hobby is paardrijden en met dieren bezig zijn. 

Boven mijn passie voor dieren heb ik jaren lang mijn hart verloren aan zorgen voor mensen. Ik studeerde in het middelbaar af als opvoeder en ben dan van start gegaan bij mensen met een fysieke beperking. Super dankbaar beroep maar na twee jaar opende de creche voor mij de deuren en viel ik in zwijm voor al die schattige baby's. 

Omdat de schoonheidssector mij ook wel triggerde starte ik mijn opleidingen voor nagelstyling en wimperextentions. Met mijn beetje kennis startte ik bij mijn ouders op zolder een klein salon in bijberoep op 1 april 2015.  Mijn klanten kwamen vlotter binnen dan ik verwacht had en voor ik het wist was ik weer voor van alles aan het bijscholen. 

Nu 7 jaar later ben ik helemaal ondergedompeld in de schoonheidsbranche en specialiseerde ik mij tot Suikerexpert, nagelstylist, browstyling en huidtherpeut.  Met deze kennis wil ik iedere man en/of vrouw laten stralen in hun eigen lichaam.  Want een gezond, ontspannen lichaam en geest dragen bij tot het geluk van ieder persoon. 

Heb jij nog vragen over of voor mij? 

Je kan mij altijd vrijblijvend contacteren via alle social media kanalen of telefonisch. 

LET OP! 

Als ik met een behandeling bezig ben, ben ik er voor mijn klant en zal ik niet onmiddellijk uw oproep kunnen beantwoorden. 

Spreek dan even iets in zodat ik u zo spoedig mogelijk kan terug bellen. 

XOXO Tori

r

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Welkom bij schoonheidsinstituut Skin Lab by Tori

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x